2014年6月19日星期四

energizeaza organismul

Chiftelutele cu sos de rosii si soteul de mazare sunt preferatele mele, foarte gustoase, sanatoase si cel mai important pentru orice gospodina, este ca in 40 de minute avem gata si chiftelutele si garnitura. Simplu si gustos LED Color Temperature!

Exista foarte multe moduri de preparare a sosului pentru aceste chiftelute, sos alb, sos rosu, cu ciuperci, insa acesta cu rosii mi se pare cel mai potrivit la acest fel de mancare si garnitura de mazare proaspata, de inceput de sezon este perfecta. Cred ca stim cu totii cat de benefica este mazarea pentru organism. Ea intareste oasele, energizeaza organismul si este o alegere foarte buna pentru persoanele care incearca sa slabeasca, datorita continutului scazut de calorii. Perfect nu loop?

Stiu ca pentru majoritatea gospodinelor este o reteta banala, cunoscuta in toata lumea, insa multi dintre noi au uitat sa manance sanatos si sper ca prin aceasta postare sa ne aducem aminte de anii in care nu renuntam la mancarea sanatoasa de acasa pentru un fast food aratos…..Merita sa incercati baby carrier!!

没有评论:

发表评论